Резервирам

Попълнете полетата и ние ще се свържем с вас
Bona Dea Club
Bona dea - Добрата богиня в римската митология

Поверителност

"Лични данни" означава лична информация (фамилия, име, телефон и имейл адрес), които потребителят предоставя на сайта.

С тази информация "Bona Dea Club" идентифицира, комуникира и (или) получава повече знания за потребителя. Когато потребителят предоставя лични данни, се задължава да отговори на поставените пред него въпроси и (или) попълните полетата форми, предвидени за тази цел, и да докладва в тази връзка, точна информация, която не вреди на интересите или правата на трети лица.

Няма да се събират лични данни без съгласието на потребителите. Незадължителният или задължителен характер на тази информация, която се предава на "Bona Dea Club", ще бъде предварително определен. Потребителят по никакъв начин не е длъжен да изпраща такива данни чрез Сайта. При отказ обаче "Bona Dea Club" няма да изпраща на Потребителя информация, свързана с фирмата, дейността и / или Сайта.

"Bona Dea Club" отговаря за събирането и обработката на лични данни, получени на сайта. С изключение на случаите, когато се прилагат мерки, специфични за обработка на лични данни, които трябва да бъдат систематично довежда до знанието на Потребителя, например, по отношение на общите условия, приложими за онлайн резервация. "Bona Dea Club" е единственият получател на тези данни, който се задължава да спазва поверителността, да ги защитава и да не ги предава на трети лица. Въпреки това, Потребителят се информира за това, че тези данни се прехвърлят изцяло или частично, единствено доставчиците на услуги "Bona Dea Club", наложени във връзка с управлението на Сайта и свързаните с тях задължения за поверителност и сигурност.

Потребителят има право на достъп, промяна, коригиране и изтриване на свързани с него лични данни, събрани и обработени от "Bona Dea Club". Възползвайте се от това право безплатно, като изпратите имейл до пощата: bonadeaclub@gmail.com